0 Menu

Strength of Hope 2015

Wat is Strength of Hope?

Strength of Hope is een bijzondere tribute fietstocht van de Oost- naar de Westkust van Canada. Met deze ruim 8000 km lange tocht van de Atlantische- naar de Pacific oceaan wil ik aandacht vragen voor de auto-immuun ziekte Sarcoïdose. Uit eigen ervaring weet ik hoe slopend en zwaar deze ziekte kan zijn en omdat ik het geluk heb dat deze ziekte mijn lichaam uit lijkt te gaan wil ik deze uitdaging aan gaan.

Dat is voor iemand met de nasleep van Sarcoïdose zeker geen sinecure. De mentale kracht voor deze uitdaging vind ik in een groot man Terry Fox, waarover verder op deze website meer te vinden is. Mijn doel is om zowel in Nederland als in Canada geld in te zamelen voor Sarcoïdose- en Kankeronderzoek.

De tocht zal dwars door allerlei gebieden in Canada gaan; rotsachtige kust, bossen, moerassen, steden, dorpen, landerijen, woestijnachtige vlakte, natuurreservaten met wilde dieren als verschillende soorten beren, herten, slangen, giftige spinnen e.d., door de Rocky Mountains en dit alles door 5 tijdzones.

Sponsor bij mij a.u.b.!


Met het aanbod vanuit deze winkel draagt u bij aan het mogelijk maken van deze tocht en de goede doelen.

Alvast mijn grote dank voor uw bijdrage.

Elke bestelling get tevens toegang tot mijn blog. Hierin kunt u de voorbereidingen lezen en de reiservaringen.


groeten Michael van Beek